Çiçekli Özgün Aksesuarlarınız İlgi Odağı Olacak
Doğayı tam da üzerinize giymek, çiçeklerle bir bütün olmak isterseniz çiçek aksesuar atölyemiz tam da size göre ? Tek düze aksesuarlardan sıkılmadınız mı?
Gömleklerin yakasını, saçları, kulakları biraz çiçeklendirsek hiç de fena olmaz diyorsanız, biz çoktan kolları sıvadık sizi bekliyoruz.
Tasarım yapmak için, bir yerden başlamak ve beğenilecek ürünler tasarlayabilmek için sizlerle birkaç sır paylaşıyoruz öncesinde, tasarımcıların dikkat ettiği bazı kurallar var, bunları konuşuyoruz.
Birlikte örnekleri inceliyor, birer tane de örnek yapıyoruz. Malzemelerimizi tanıtıyoruz, operasyonel olarak nasıl yapabilirsiniz bunları da konuştuktan sonra artık sıra sizin oluyor.
Tasarlanacak ürünün konseptine, rengine, çiçeklerine karar verip atölyemizin bol çiçekli, yemyeşil sıcacık atmosferinde kendinize vakit ayırmanın keyfine varıyorsunuz.
Kuru, yapay ya da şoklanmış canlı çiçeklerle çalışarak tasarım ilkelerine göre çiçekli aksesuarlar (Toka, Küpe, Taç, Yaka İğnesi, Magnet) tasarladığınız atölyemizde tasarımınızın sınırı sizsiniz.
Atölye Malzemeleri
- Kuru çiçek (Bazı çeşitler: Triticum, Lagurus, Altın otu, Lavanta, Stipa,Pamuk Otu, Kartamus,, Pampas, Başak, Bloom Broom, Luna Otu, Helichrysum (Ölümsüz Çiçek), Phalaris, Tatarica, Statis, Papaver)
- Yapay kumaş çiçek
- Dekoratif Aksesuar (İnci, kurdele, renkli kağıt gül, mini kozalak, kuru gül, mini lotus, deniz kabuğu, renkli tüyler)
- Yaprak ( Yapay ya da şoklanmış)
- Küpe çengeli & halkası, toka aparatı, iğne aparatı, mıknatıs
Atölye Gereçleri
- Karga burun
- Makas
- Mini Bitki Makası
- Sıcak silikon tabancası
- Silikon çubuğu
Atölye Akış:
- Tanışma
- Materyal Ürün Tasarımı Bilgilendirme & Tasarım İlkeleri Sunum
- Örnek Tasarım Eğitmen Uygulama
- Atölye Uygulama Zamanı
Referanslarımız







